Met virtuele gidsen op stap in de Antwerpse haven

Zowel in het Havenhuis als het Havenpaviljoen pronkt een indrukwekkende satellietfoto van de Antwerpse haven. Dankzij de Antwerp Port Experience app komt dit reuzegrote beeld nu ook tot leven.


Download de Antwerp Port Experience app  en wandel met je smartphone over de kaart in het atrium van het Havenhuis of in het MAS Havenpaviljoen en ontdek in real time welke schepen er op dat moment in de dokken en sluizen liggen. Kom meer te weten over de afgebeelde bruggen, dokken, sluizen en natuurgebieden en laat de virtuele gidsen je vertellen over het havenuniversum.

Een eerste fase van de app werd gelanceerd in september 2017 en is beschikbaar voor Android en iOS. Inhoudelijke uitbreidingen zullen stelselmatig volgen, aangezien er nog veel meer te ontdekken valt in de haven.

unnamed1

unnamed3 unnamed2

 

 

 

 

 

 

 

 

In opdracht van: Havenbedrijf Antwerpen / Port of Antwerp