Kwalitatieve apps ontwikkelen voor kleuters, da’s geen kinderspel.

Bongobos is een reeks van 4 mobile games voor kleuters van 2 tot 5 jaar. We realiseerden dit educatieve vierluik met inhoudelijke ondersteuning van Uitgeverij Van In. Het resultaat? Een mooie mix van verhaal en spel, leuke diertjes en de seizoenen. Voor eindeloze tabletpret, thuis of in de klas.

Bongobos: een verhaal met spelletjes

Alle inhoudelijke, vormelijke en technische keuzes werden grondig gewikt en gewogen op kindermaat. Zo werd Bongobos een mooi, leerrijk en gebruiksvriendelijk universum. De Bongobosbewoners laten kinderen op een leuke en leerrijke manier kennismaken met de seizoenen. Van vallende blaadjes over winterslapen tot jonge vogels die voor het eerst hun vleugels uitslaan. Verhaal en spel lopen hierbij naadloos in elkaar over.

Waarom apps voor kleuters?

Toen Johnny Depp vader werd, koos hij resoluut voor kindvriendelijke films. Hij wou dat zijn kroost trots zou zijn op papa’s prestaties. Ook het Poppins & Wayne nageslacht inspireerde tot kidproof creaties. Kwalitatieve kleutergames bleken namelijk een gat in de app-markt. Tijd voor verandering. Voor Lola en Miro. En al hun leeftijdsgenootjes wereldwijd.

In samenwerking met: illustrator Frieda Van Raevels & vertelster Ianka Fleerackers